foto

John Stahl

  • nar. 1953
    Sauchie, Clackmannanshire, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Loch Ness
1995 Jolly: A Life (TV film)
1979 A Sense of Freedom

TV seriály

2016 Shetland (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Políbený ohněm (S03E05)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
Muž beze cti (S02E07)
2010 Cena za lidskost (TV seriál)
Damage (S02E07)
Long Live the King (S02E03)
Serve God, Love Me and Mend (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)
Inspektor Rebus (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1995 Resort to Murder (TV seriál)
1994 Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
1980 Take the High Road (TV seriál)
1977 The Mackinnons (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace