Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brienne a Jaime Lannister mají být souzeni lordem Boltonem. Spojí je to. V královském přístavišti Cersei připravuje spiknutí proti Lorasu Tyrellovi a hledá pomoc u lorda Baeliše. Tyrion řeší finanční náročnost své svatby s lady Olennou, ta se zavazuje, že uhradí polovinu. Robb Stark se musí vypořádat s vrahy mladých synovců Tywina Lannistera, včetně lorda Rickarda Karstarka. Starý Tywin Lannister se dozví o Tyrellových plánech se Sansou Starkovou. Nelíbí se mu. Početná armáda Daenerys Targaryen se dala do pohybu. Severně od Zdi se z Jona a Ygritte stali milenci. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť raz rozsúdenie bojom...prekvapenie? Až na konci boja. John Snow je na hrane čepele, no Ygritt je Ygritt... Zrodenie noveho-stareho mistra. Tyrion je malý-veľký stratég, ktorému to myslí dopredu. Rob si poštval Karstarkovýh proti sebe, či to bol šťastný krok ukáže budúcnosť. Bryan trochu trpela s kralokatom v jedom kupeli? Daenerys sa snaží zmeniť staré, no ľudia sú často spokojní so svojou mizériou a chce to nový zvyk aj na to lepšie... Dedič vysokých záhrad sa znovu ukázal pred... Malíček kuje a kuje... Tyrion sa bude ženiť... ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O štipku slabšie ako predchádzajúca časť. Avšak s podareným úvodom a záverom, plus zvyšok časti tiež rozhodne nenudil. Za zmienku stojí najmä postava Jaimeho, ktorá sa nám zaujímavo vyvíja a jeho "spoveď" podtrhuje, že nie všetko je čierno-biele tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Škoda len, že tvorcovia doposiaľ nevyužili viac z širokej palety zaujímavých a nevyužitých postáv, aby sa takto zahrávali s divákovými sympatiami. Snáď si to nechávajú do ďalších častí... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria už ide na plné obrátky, menej sa chodí po cestách, viac sa diskutuje v interiéroch a na začiatok nás čaká aj vrchol epizódy, istý súboj so síce neprekvapivým koncom, ale prekvapivým nadprirodzeným dodatkom. No a máme tu aj plány na nejaké tie dohodnuté, inak veľmi nepravdepodobné manželstvá a ak sa tak stane, bude v tomto seriáli ešte veľká sranda. No a "Kit" príde konečne o panictvo :) ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako som už spomínal, postava Hounda, ktorú som v začiatkoch nemal vôbec rád, sa po čase vyvinula (ale vo svojej podstate sa nezmenila) tak, že som tomuto odpadlíkovi držal palce. Aj v tejto epizóde keď bojoval o svoj život a hoci to vyzeralo všelijako, nakoniec vyhral a bol som rád. Čo ma tu ešte celkom prekvapilo bol Tywin Lannister. ktorý rozdal zostávajúcim pre-živším Lannisterom úlohy aby udržali strategicky kráľovstvo pre seba. Správal sa ako kráľ, pri tom nemá až toľko kompetencii. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z mála epizod jejíž začátek navazuje přesně na konec té předešlé. A rovnou tou nejdramatičtější scénou z celé epizody. Souboj Ohaře a Berica. Minimum severu, kde v jedné hlavní scéně paradoxně roztají ledy. Vše kolem Starka je zamotané a nepřehledné, naopak neutuchající intriky a veletoče v hlavním městě jsou přehledné dokonale. Skvělý vstup lady Olenny. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Název epizody Políbený ohněm je fráze používaná Divokými k popisu rusovlasých lidí (jako Ygritte). Jelikož zrzavé vlasy jsou mezi Divokými vzácné, považují je za znamení štěstí. (mikki089)

Reklama

Reklama