foto

Al Harrington

  • nar. 12.12.1935 (83 let)
    Pago Pago, Samoa
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Líbat nevěstu zakázáno
Satin
2007 Fall of Night, The
2003 Nate and the Colonel
Strážce snů
2001 The Homecoming of Jimmy Whitecloud
1999 Creator's Game, The
Dlouhá cesta domů
1997 Útěk z Atlantidy (TV film)
1994 Forrest Gump
1970 Havajané

TV seriály

2018 Havaj 5-0 (TV seriál)
Lele pu na manu like (S09E08)
2017 Havaj 5-0 (TV seriál)
Mraky se vždycky vrátí (S07E13)
2016 Havaj 5-0 (TV seriál)
Obřad dospělosti (S07E08)
Lovec (S06E18)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Poslední vlna (S05E03)
Dobrý vítr a klidné moře (S04E21)
2013 Havaj 5-0 (TV seriál)
Šťastné díkůvzdání (S04E09)
2012 Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovníci (S02E17)
2011 Havaj 5-0 (TV seriál)
Tsunami (S01E15)
Začátek (S01E13)
2002 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje závislost (S01E14)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
1989 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Kéž bys tu byl (S02E01)
1980 Magnum (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace