foto

Sharon Landry

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Půlnoční dítě
2015 Sázka na nejistotu
2014 Na vítězné vlně
2013 Parker
2011 Vendeta
2010 Svět podle Mallory
2008 Mutants

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Salem (TV seriál)
Our Own Private America (S01E07)
Temný případ (TV seriál)
Zamčený pokoj (S01E03)
American Horror Story (TV seriál)
Zkouška síly (S04E07)
2010 Treme (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace