foto

Sharon Landry

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Půlnoční dítě
2015 Sázka na nejistotu
2014 Na vítězné vlně
2013 Parker
2011 Vendeta
2010 Svět podle Mallory
2008 Mutants

TV seriály

2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Moje město (S01E23)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Salem (TV seriál)
Our Own Private America (S01E07)
Temný případ (TV seriál)
Zamčený pokoj (S01E03)
American Horror Story (TV seriál)
Zkouška síly (S04E07)
2012 Treme (TV seriál)
Lehkomyslná láska (S03E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace