foto

Roberto Della Casa

  • nar. 14.10.1942 (76 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Do Říma s láskou
2008 Komisař De Luca: Volné pole působnosti (TV film)
2005 Angela (TV film)
Rošťák detektivem
2004 Le barzellette
2002 Jan XXIII.: Papež míru (TV film)
2000 Sciamane, Le
1999 Špinavé šaty
1998 Frigidaire - Il film
1997 Banzai
Roseannin hrob
Un air si pur...
1996 Classe mista 3A
1995 Sněhová koule
1994 Kuřecí park
Ombra della sera, L'
1993 Giovanni Falcone
Ispettore Sarti, L' (TV film)
1992 Sognando la California
1991 Bláznivá komedie 2
La riffa
Poldové v akci
1990 Male oscuro, Il
1989 College (TV film)
Moglie ingenua e il marito malato, La (TV film)
1987 Animali metropolitani
Commissario Lo Gatto, Il
1986 Bi e il Ba, Il
1984 Krásná Oterová (TV film)
1983 Grunt!
Oko, uhrančivý pohled petržel a fenykl
Pappa e ciccia
Petomane, Il
Sfrattato cerca casa equo canone
Taxikář
Tifoso, l'arbitro e il calciatore, Il
Vacanze di Natale
1982 Attenti a quei P2
Do postele vždy a ochotně
Quasi quasi mi sposo (TV film)
Vieni avanti cretino
Viuuulentemente mia
1981 Bollenti spiriti
Camera d'albergo
Taková malá bestie
Teste di quoio
1980 Fico d'India
La Locandiera
Nenávidím blondýnky
1979 Aragosta a colazione
Gardenia, il giustiziere della mala
Importante è non farsi notare, L'
Silnice Řím - Neapol neprůjezdná!
1977 Ride bene... chi ride ultimo
1976 Per amore di Cesarina
Perdutamente tuo... mi firmo Macaluso Carmelo fu Giuseppe

TV seriály

1999 Commesse (TV seriál)
1984 Allô Béatrice (TV seriál)
1982 Ferenc Liszt (TV seriál)
Isten muzsikusa (E12)
1981 Illa - Punto di osservazione (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace