foto

Brigitte Defrance

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Un homme d'honneur (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
Můj nejlepší přítel
Sedadla v parteru
2001 Change moi ma vie
2000 On fait comme on a dit
1997 Un printemps de chien (TV film)
1996 Elvis Aziz (TV film)
1995 Femme piégée, La (TV film)
1993 Une femme sans histoire (TV film)
1991 La milliardaire (TV film)
1989 Prix du silence, Le (TV film)
1985 Deuxième couteau, Le (TV film)
1981 La Ramandeuse (TV film)
1980 Ma chérie
Petite valise, La (TV film)
1976 Osudové ženy
1973 George qui?
La tontine (TV film)
1972 César a Rosalie
1968 Benjamin aneb Deník panice
1966 Écharpe, L´ (TV film)

TV seriály

2010 Julie Lescautová (TV seriál)
Neviditelná smrt (S19E01)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Greco (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Mélissol (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1978 Claudine (TV seriál)
1977 Famille Cigale, La (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace