Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Money in the Bank 2014 se uskutečnilo 29. června 2014 v TD Garden (Boston, Massachusetts). Jedná se již o pátý event Money in the Bank a na kartě se sešlo osm zápasů.

1) The Usos vs. The Wyatt Family (Tag Team Champions)
2) Paige vs. Naomi (Divas Championship)
3) Damian Sandow vs. Adam Rose
4) Dean Ambrose vs. Seth Rollins vs. Dolph Ziggler vs. Jack Swagger vs. Rob Van Dam vs. Kofi Kingston (Money in the Bank Ladder Match)
5) Gold & Stardust vs. RybAxel
6) Rusev vs. Big E
7) Summer Rae vs. Layla (Fandango jako speciální rozhodčí)
8) John Cena vs. Alberto Del Rio vs. Bray Wyatt vs. Cesaro vs. Kane vs. Randy Orton vs. Roman Reigns vs. Sheamus (World Heavyweight Championship Ladder Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

USOS VS. WYATTS - 4* - Velmi slušný začátek PPV. Všichni čtyři zúčastnění jsou v ringu zábavní a talnet jim nechybí. Navíc dokážou přidat slušnou pohybovou nadstavbu. NAOMI VS. PAIGE - 2* - Paige totálně rujnuje divas divizi! Divas byly vždycky slabší, ale s touhle netalentovanou p*čou to jd evšechno do p*dele! ADAM ROSE VS. SANDOW - 2* - Další totální k*kot v WWE, Adam Rose. Wrestling obecně ukazuje trošku na americkou stupiditu, ale člověk na tom aslepoň ocení ty herecko.atletické výkony a hezky vypne. Jenže postava Adam Rose je nejdebilnější face, co jsem kdy viděl snad. MITB MATCH - 5* - Nejlepší zápas celé show! Ambrose a Rollins jsou to nejlepší, co mohlo WWE potkat! Ostatní se taky předvědli, o tom žádná, ale tihle dva, to bylo něco navíc!!! RYBAXEL VS. RHODES - 2* - Achjo, už aby Ryback vypadnul a nejradši bych viděl odchod i Curtise Axela, který je netalentovaný a naprosto nezajímavý. SUMMER RAE VS. LAYLA - 3* - O mnoho lepší než zápas o Divas titul. Lepší příběh, zábavnější zápas. RUSEV VS. BIG E - 3* - Rusev mě baví a dokud bude takhel šíleně dominovat, tak mě asi bavit nepřestane. LADDER MATCH O TITUL - 4* - Nebylo to špatné, kdyby ovšem člověk dopředu nevěděl, kdo to vyhraje. Prakticky každý zápas, který Cena má, tak se modlím, aby nevyhrál, ale v těchto velkých většinou všichni víme, jak to dopadne. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Otvírák je wow, Usos a Wyatt maj skvělou chemii a jde to znát po celej zápas. Fakt pecka. MITB je naprosto famózní, Ambrose, RVD a všichni předvádějí famózní podívanou a dlouhou plnou skvělých kousků. A druhej ladder match taky. Výplňový zápasy jsou ok až na ten ženskej rádoby match, ale jinak je to fakt povedené PPV díky skvělým hlavním tahákům, já byl spokojen. ()

Zajímavosti (4)

  • Poprvé v historii společnost WWE uskutečnila na akci Money In The Bank “ladder match” o světový titul. (Nathanielmon)
  • Seth Rollins vyhrál ve své kariéře vyhrál Money In The Bank poprvé. (Nathanielmon)
  • Nejznámější aktivní wrestler John Cena se stal po 15. WWE šampionem, čímž vytvořil ve WWE historický rekord. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama