foto

Sandra Nelson

  • nar. 29.12.1964 (55 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vlk z Wall Street
2006 Země zatracených
2002 Dost
2001 Dům života
2000 Za úsvitu (TV film)
1999 Dance, The
1996 Bratři z divočiny (TV film)
Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Captains Courageous (TV film)
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Mateřské instinkty
1994 Silueta (TV film)
Trust in Me
1993 Dying to Remember (TV film)
Dítě navíc (TV film)

TV seriály

2016 Nová holka (TV seriál)
Sam, Again (S05E13)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvý spis (S13E23)
Domácí fronta (S13E22)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Mrazivý objev (S03E22)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nevidí (S05E04)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Makemba (S10E10)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alter Ego (S03E14)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vojáci říše (S05E21)
1996 Směr jih (TV seriál)
Flashback (S02E18)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Volba (S01E06)
Taking the Falls (TV seriál)
1993 Highlander (TV seriál)
Avenging Angel (S01E19)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky