foto

Sandra Nelson

  • nar. 29.12.1964 (52 let)
    Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vlk z Wall Street
2006 Země zatracených
2002 Dost
2001 Dům života
2000 Za úsvitu (TV film)
1999 Dance, The
1996 Běh za snem: Příběh Gail Deversové (TV film)
Bratři z divočiny (TV film)
Captains Courageous (TV film)
Halfback of Notre Dame, The (TV film)
Mateřské instinkty
1994 Silueta (TV film)
Trust in Me
1993 Dítě navíc (TV film)
Dying to Remember (TV film)

TV seriály

2016 Nová holka (TV seriál)
Sam, Again (S05E13)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alter Ego (S03E14)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Vojáci říše (S05E21)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Volba (S01E06)
Taking the Falls (TV seriál)
1991 Scene of the Crime (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace