foto

David L. Ross

  • nar. 24.4.1939 (80 let)
    Maroko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Rocky II

TV seriály

1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál) - a.z.
Další trable s Tribbly (S05E06) - a.z.
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Star Trek (TV seriál)
Vetřelec v mém těle (S03E24)
1968 Star Trek (TV seriál)
Den míru (S03E11)
Sláva Omegy (S02E25)
1967 Star Trek (TV seriál)
Trable s tribbly (S02E13)
Město na pokraji věčnosti (S01E28)
Příchuť zkázy (S01E23)
další epizody (5)
1966 Star Trek (TV seriál)
Miri (S01E11)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace