foto

Péter Szatmári

  • nar. 16.11.1964 (54 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Lepkelány
2017 Kincsem
Whiskey zloděj
2015 Dumapárbaj
Líza, liščí víla
Mancs
2012 Nejem, nőm, csajom
2010 Lůno
2007 Konec
2004 A sor
Dealer
2003 Hypnos
Rinaldo
2001 Opuštěný
Show pro nevidomé
1999 6:3
1998 Zimmer Feri
1997 Csinibaba
1996 A Büvész
1992 Dělej, máš babu!

TV seriály

2019 Ízig-vérig (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2002 Tea (TV seriál)
1995 Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (10)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)