foto

Isabel Sebastian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Dávný zločin (TV film)
2008 Smrt na ostrově (TV film)
2007 Dcera je nevinná (TV film)
2006 Anděl ohně (TV film)
Právo na smrt (TV film)
2005 Petit homme (TV film)
2004 Enfant de l'aube, L' (TV film)
1991 La Contre-allée

TV seriály

2017 La Stagiaire (TV seriál)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
Guet-apens (S02E03)
další epizody (5)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Le fils préféré (S01E06)
Elle est à moi (S01E03)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Résidence surveillée (S01E06)
Pas de vagues (S01E05)
Emanations (S01E04)
další epizody (4)
2014 Jusqu'au dernier (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
2006 Équipe médicale d'urgence (TV seriál)
2001 Julie Lescautová (TV seriál) - původní scénář
Osudová krása (S10E04) - původní scénář
2000 Mary Lester (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 La Vocation d'Adrienne (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 La Contre-allée

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
La Fille à vélo (S04E07)
Lauriers roses et pensées jaunes (S04E06)
další epizody (8)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Un cœur en or (S03E08)
Liberté provisoire (S03E07)
Bulle d'air (S03E06)
další epizody (8)
2017 La Stagiaire (TV seriál)
Pointes de sang (S02E06)
Une histoire d'amour (S02E05)
Guet-apens (S02E03)
další epizody (5)
2015 La Stagiaire (TV seriál)
Résidence surveillée (S01E06)
Pas de vagues (S01E05)
Emanations (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky