foto

Nathalie Besançon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Magellan et Mongeville (TV film)
2014 La clef des champs (TV film)
Les Yeux jaunes des crocodiles
Parenthèse
2013 Ce monde est fou (TV film)
2011 Toutes nos envies
2010 Tête de Turc
2009 Obsession(s) (TV film)
Záhada na Mont Blancu (TV film)
2008 De nouvelles vies (TV film)
Falešné obvinění (TV film)
La Journée de la jupe
2007 L'embrasement (TV film)
2006 Le procès de Bobigny (TV film)
Neboj, jsem v pořádku
Temná minulost (TV film)
2005 Crime des renards, Le (TV film)
2004 Caution personnelle (TV film)
Strážce majáku
2003 Jedna z nás
L'Enfant du pays
2002 Division d'honneur (TV film)
Hôpital souterrain (TV film)
La cage
2001 De toute urgence (TV film)
2000 Le battement d'ailes du papillon
Zítra bude líp
1999 Můj otec, moje matka, moji bratři a moje sestry...
1998 Ennui, L'
Plus qu'hier moins que demain
1996 Mes 17 ans (TV film)
1995 Luc et Marie

TV seriály

2015 Nina (TV seriál)
Solitudes (S01E07)
Accusé (TV seriál)
L'histoire d'Hélène (S01E01)
2012 Talons aiguilles & bottes de paille (TV seriál)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Chute libre (S03E08)
2007 Oubliées, Les (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
Age tendre (S07E03)
2005 Si j'avais des millions (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Mary Lester (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Sauvetage (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace