foto

Roland Marchisio

  • nar. 16.1.1960 (59 let)
    Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Folle Amanda (TV film)
2013 Hôtel Normandy
2010 Tajemství mumie
Tête de Turc
2009 Růžový a černý
2008 La jeune fille et les loups
Les belles-soeurs (TV film)
2007 New délire
2006 Au crépuscule des temps (TV film)
Poslouchej čas
2005 Espace détente
Homme qui voulait passer à la télé, L' (TV film)
Manželčina pomsta
Odvaha milovat
2004 Haute coiffure (TV film)
Les Parisiens
Lila Claudelová (TV film)
Princezna z Malabaru
Un homme presque idéal (TV film)
Un petit garçon silencieux (TV film)
2003 Livraison à domicile
2002 Fais-moi des vacances
Pan Batignole
2001 Divine comédie
Les désirs sauvages de mon mari m'ont presque rendue folle (TV film)
2000 Antilles sur Seine
1999 Les Parasites
Toni
1998 Bimboland
Le Plaisir (et ses petits tracas)
Maintenant et pour toujours (TV film)
1997 Povolání vrah
1996 Ano
Crabe sur la banquette arrière, Le (TV film)
Fallait pas !...
1995 Va mourire
1994 Modrá přilba
1992 Mes fiançailles avec Hilda

TV seriály

2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Chaos dans le vin noir (S04E03)
2013 La Croisière (TV seriál)
2012 Trafics (TV seriál)
2011 Paradise kemp (TV seriál)
Ca décoiffe au camping (S03E01)
2010 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Temps mort (S06E10)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Zrádné pátrání v minulosti (S13E02)
2002 L'agence coup de coeur (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
Dossier: disparus (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Tout baigne!

TV seriály

1988 Voisin, voisine (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace