foto

Duane Manwiller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Forever My Girl
2014 Jackie & Ryan
2012 Broken Kingdom
2007 Milionové Vánoce
2004 Blowing Smoke (TV film)
Pes fotbalista: Evropský pohár

TV seriály

2019 Daybreak (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
The Calm Before (S09E15)
Chokepoint (S09E13)
Bounty (S09E11)
další epizody (4)
2018 Živí mrtví (TV seriál)
Stradivarius (S09E07)
A New Beginning (S09E01)
Hněv (S08E16)
další epizody (9)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Čas pro potom (S08E07)
Král, Vdova a Rick (S08E06)
další epizody (8)
2012 Dakota (TV seriál)

Dokumentární

2002 Texas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace