foto

Robert Freitag

  • nar. 7.4.1916
    Vídeň, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.7.2010 (94 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Die Liebenden vom Alexanderplatz (TV film)
1991 Der goldene Schnitt (TV film)
1985 Der Schiedsrichter (TV film)
Divoké husy 2
Muž, který zradil (TV film)
1984 Modrovous (TV film)
1982 Euch darf ich's wohl gestehen (TV film)
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Dle svých sil a vědomí (TV film)
1979 Tatort - Ende der Vorstellung (TV film)
1978 Tatort - rot.. rot.. tot (TV film)
1976 Néa
Riedland
1969 Nur der Freiheit gehört unser Leben (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
1968 Das höhere Leben (TV film)
Die schwarze Sonne (TV film)
1967 Der Kreidegarten (TV film)
1966 Um Lucretia (TV film)
1965 Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
Wahn oder Der Teufel in Boston (TV film)
1964 In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Kein Ersatz für Perlen (TV film)
Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1963 Der Fall Sacco und Vanzetti (TV film)
Einer unter ihnen (TV film)
Velký útěk
1962 Nejdelší den
1961 Letzte Kapitel, Das
1960 Monat auf dem Lande, Ein (TV film)
Waldhausstraße 20 (TV film)
Wilhelm Tell
1959 Horský pilot
1958 Auferstehung
1957 Die große Chance
Ein Fremder kam ins Haus (TV film)
1956 Erste Frühlingstag, Der
Heiße Ernte
1955 Der 20. Juli
Prigioniero della montagna
Wenn der Vater mit dem Sohne
1954 Conchita und der Ingenieur
Schweigende Engel, Der
Žena dneška
1950 Es liegt was in der Luft
1949 Weißes Gold
1943 Wilder Urlaub

TV seriály

1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
1992 Donauprinzessin (TV seriál)
1987 Priester (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
1979 Der Millionenbauer (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1974 Mary Stuart (divadelní záznam)
1968 Das höhere Leben (TV film)
1961 Rosmersholm (TV film)
1960 Monat auf dem Lande, Ein (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1961 Rosmersholm (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace