foto

Richard Compton

  • nar. 2.3.1938
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • zem. 11.8.2007 (69 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Na svátky doma (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
1992 Keys, The (TV film)
1991 Kojak: Osudná chyba (TV film)
1990 Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
1989 Pobřežní hlídka: Panika na Malibu Beach (TV film)
1988 Desperado: Avalanche at Devil's Ridge (TV film)
1980 Wild Times (TV film)
1979 Ničitelé
1978 Deadman's Curve (TV film)
1977 The Ransom
1975 Návrat do Macon County
1974 Macon County Line
1971 Welcome Home, Soldier Boys
1969 Gun Runner, The

TV seriály

2005 JAG (TV seriál)
Úžiny Malacca (S10E16)
2003 Detektív (TV seriál)
2002 JAG (TV seriál)
Když se lano přetrhne (S08E09)
Hrdelní zločin (S07E12)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Medúza (S08E12)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Adžarv (S08E06)
Tichá prosba (S08E05)
1999 Get Real (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Ďábelská hudba (S02E04)
Návrat (S01E17)
1998 Čarodějky (TV seriál)
Rande s duchem (S01E04)
1997 Hráči (TV seriál)
Komando (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
The Burning Zone (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Opus pana Wilsona (S05E23)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Herkules (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Grál (S01E16)
Otázka víry (S01E11)
Dobrý cizinec, mrtvý cizinec (S01E08)
další epizody (5)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Oáza (S01E10)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Street Hawk (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1974 Get Christie Love (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1969 Like Mother Like Daughter

TV seriály

1995 Cesta do neznáma (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace