foto

Amira Ghazalla

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Flood
The Rhythm Section
2018 We the Kings
2012 Můj bratr ďábel
1991 The Party: Nature Morte
1989 Follow Me
1988 Sarikat Sayfeya
1986 Zischke
1983 Bokra - Piraten der Stille

TV seriály

2019 Hatton Garden (TV seriál)
2018 Osmý smysl (TV seriál)
Amor Vincit Omnia (S02E12)
2017 The Last Post (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Unfaithful Husband (E02)
2015 Tyran (TV seriál)
Zmije v paláci (S02E05)
Víra (S02E03)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Zlatá koruna (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace