Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Celý svět se halí do smutku. Královna mlčí, ale truchlící Charles ji varuje, že tím může poškodit rodinu. Dokáže se k události nějak postavit a podpořit národ? (Netflix)

Recenze (17)

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY! Tohle myslel Peter Morgan vážně? Tu "zjevující se" Dianu a Dodiho? Připomnělo mi to trapnost některých částí The Walking Dead... Jak už tu psal BlackDemon, tohle mohla být nejlepší část celého seriálu. Je to ale jen horší průměr, jelikož u Morgana, ale i u režisérů cítím už od předchozí sezóny, že docházejí nápady a dochází ambice a elán tvořit něco zásadního, velkolepého, uměleckého. PS: Reakce Charlese na smrt Diany mi přišla přehnaná (ale už od minulé série je seriál psaný ve prospěch Charlese) a u Williama a Harryho naopak nedostatečná. Cizí lidé byli z jejího úmrtí smutnější, než její vlastní děti. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to na takový hale jako předchozí sezona, protože je to jenom nuda. Tvůrci sami si nastavili laťku sakra vysoko u banálních témat, když se s jedním s královských vrcholů dokáží vypořádat tak nudně.  Nepomáhá tomu miscast x postav, změna tempa a jakási nová sterilita. Diana už nefailovala tak jako minule. Protože bylo méně jinak zachycených ikonických scén. A i když se objevili tady, tak ona přešla od přirozeného hraní k pózování na fotku. Dost divný koncept.  Ale jedné věci se musím vysmát od plic. Promluvy s mrtvými.   To si dost spletli žánr a tisíciletí ve kterém točí, uf... Někde okolo 5/10 a druhou půlku dokoukám k pečení cukroví možná... ()

Reklama

Vajonek

všechny recenze uživatele

Korunu sleduji od začátku a ráda jsem jednotlivé řady hodnotila nejvyšším počtem hvězdiček. I když by se daly najít různé mouchy, převažovalo nadšení, takže si to z mého pohledu těch pět zasluhovalo. Poprvé jsem to viděla trochu jinak u páté řady, která dostala ode mě "jen" čtyři. Po zhlédnutí necelé poloviny řady závěrečné mám ale pocit, že Koruna zase naskočila na svou vlnu a jestli si to nepokazí, má ode mě zase těch pět jistých. Zejména čtvrtý díl byl nabitý emocemi, dojimala jsem se u toho jak malé dítě prakticky od začátku do konce. Vím, že se to asi vzhledem k obsahu dalo trochu očekávat. Ale stejně mě zase jednou dokázalo trochu překvapit a odzbrojit, jak dobře to bylo celé udělané (čert v tomto případě vem, zda to bylo zcela historicky přesné). A "duchové" mi vůbec nevadili. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím  si  ,  že  po  tomhle  díle  ,  už  to  bude  jenom  horší . Tenhle  by  byl  důstojným  zakončením  Dianiny  úlohy v  jejím  krátkém , leč  velmi  hektickém    životě . Prostě  královna  lidských  srdcí  .  ALE ,  ono  je  to  o  FIRMĚ    a  ta  musí  jet  dál . Žal  Charlese  nebyl  nějak  moc  věrohodný  ,  ale  co  my  víme , jak  to  vše  bylo  .  A  hlavně  chudáci kluci .  Pro  ně  to  muselo  být  opravdu  těžké  až  skličující .   Díl  byl  silný  a  místy  dost  uvěřitelný  .  Jsem  zvědav co  bude  dál .  Bez  Diany  to  bude  o  dost  jiné  . ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neřekla bych, že ze všech epizod se mi zrovna tahle bude líbit nejmíň. Snažila jsem se najít víc pozitiv a spoustu jsem jich našla, ale stejně si myslím, že to mohli udělat o dost líp. Prvních dvacet minut byly pastva pro oči, skvěle zachytili pocit beznaděje po Dianině smrti, na vlastní oči vidíme, kolik pro lidi znamenala. Charlesova reakce ukazuje, že se i přes všechny možný problémy s Dianou naučili vycházet a měli spolu hezkej vztah. Reakce otce Dodiho taky mluví za všechno, z toho přímo cítíte pocit ztráty vlastního dítěte. Dva pohřby, dvě rozvrácený rodiny. Až na ty "duchy", který mi zkazily celkovej dojem. Byl to obstojnej nápad a dal by se použít dobře, ale to se bohužel nepovedlo. Působí to divně a levně, dialogy nejsou moc dobře napsaný, a scéna s královnou a zjevením Diany byla dost strašná, vůbec se to nehodilo do celkový atmosféry seriálu. Hodnocení: bez zmrtvýchvstání by to byla skvělá epizoda/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama