foto

B.J. Hogg

  • nar. 30.4.1955 (62 let)
    Lisburn County, Antrim, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Princ a pruďas
2008 Hlad
Klid zbraní
Město Ember
2007 Tajemství prstenu
2006 Malá oprava motoru
2004 Mickybo a já
2002 Puckoon
1998 Brylcreem Boys, The
Cluck
Divoch Jack
Titanic Town
Vzkříšení
1997 Druhá kniha džunglí Rudyarda Kyplinga - Mauglí a Balú
Further Gesture, A
Informátor
Sunset Heights
The Harpist
81
1996 Out of the Deep Pan (TV film)
Past Into Present
1995 Nothing Personal
Runway One (TV film)
1991 Children of the North (TV film)
1990 Shoot to Kill (TV film)
1989 Slon (TV film)
1987 Venus de Milo Instead, The (TV film)
1986 Domov pro čolka
Zobej rozinky
1985 Four Days in July (TV film)
We'll Support You Evermore (TV film)
1984 Hidden Curriculum, The (TV film)

TV seriály

2016 The Secret (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
The Gates of Light (S03E03)
2013 Blandings (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
The Vast Abyss (S01E05)
My Adventurous Song (S01E04)
Darkness Visible (S01E02)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Oheň a krev (S01E10)
2006 Rough Diamond (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1995 The Hanging Gale (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1988 Crossfire (TV seriál)
1987 Foreign Bodies (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace