foto

Ross Mullan

  • nar. 5.1.1967 (50 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Howl
Il Sonnambulo
The Milky Way
2013 Doctor Who: The Time of the Doctor (TV film)
The Sky in Bloom
2012 When the Lights Went Out
2010 Souboj Titánů

TV seriály

2015 Pán času (TV seriál)
Projít peklem (S09E12)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Přísežník (S04E04)
Pán času (TV seriál)
Time Heist (S08E05)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)

TV pořady

2010 BBC Proms (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace