foto

Alister Williamson

  • nar. 17.6.1918
    Sydney, Austrálie
  • zem. 19.5.1999 (80 let)
    Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Ohavný Dr. Phibes
1969 Bitva o Británii
Last Shot You Hear, The
The Oblong Box
1966 Major Barbara (TV film)
The Deadly Bees
1965 The Return of Mr. Moto
1964 Crooks in Cloisters
Frankensteinovo zlo
Man in the Middle
The Gorgon
1962 Na obchůzce
Pot Carriers, The
The Brain
1961 Book with Chapters in It, A (TV film)
Kletba vlkodlaka
1960 Hell Is a City
Poutníci za sluncem
V sobotu večer, v neděli ráno

TV seriály

1986 December Rose, The (TV seriál)
1981 That's My Boy (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1977 Galton & Simpson Playhouse, The (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
No Strings (TV seriál)
Not on Your Nellie (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 It's Murder But Is It Art (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Charge! (TV seriál)
Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Diary of a Young Man (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Teletale (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Element of Doubt (S01E08)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky