foto

Robert Goodman

  • nar. 24.6.1955 (62 let)
    Northampton, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Name Is Lenny
Terminal
2016 Don't Hang Up
2015 Writers Retreat
2012 Jimmy's End
2005 V pasti přízraků
2004 Second Quest, The (TV film)
2003 Liga výjimečných
2002 Gangy New Yorku
1999 Johanka z Arku
1995 Hotel Paradise
1988 Bláznivá apokalypsa
Ryba jménem Wanda
1977 Agent, který mne miloval

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
Still Star-Crossed (TV seriál)
In Fair Verona, Where We Lay Our Scene (E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Přísežník (S04E04)
Pán času (TV seriál)
Listen (S08E04)
2013 Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Privates (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 I Remember Nelson (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Ruka ruku myje (S01E07)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Dokumentární

2011 Temné události (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace