foto

Rhodri Miles

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 A Short Epic About Love
2007 Východní přísliby
2006 9 Steps to a New Start

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Atlantis (TV seriál)
Temný Wales (TV seriál)
Smrt samotáře (S01E02)
2011 Alys (TV seriál)
2008 Torchwood (TV seriál)
Reset (S02E06)
2007 Y Pris (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Poselství druidů (S03E22)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace