foto

Rhodri Miles

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Východní přísliby
2006 9 Steps to a New Start

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Zákony bohů a lidí (S04E06)
2013 Atlantis (TV seriál)
Hinterland (TV seriál)
2011 Alys (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1974 Pobol y Cwm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace