foto

Desmond Edwards

  • nar. 1972
    Stoke-on-Trent, Staffordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Penitent

TV seriály

2018 Krypton (TV seriál)
The Rankless Initiative (S01E03)
2016 Line of Duty (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Hra o trůny (TV seriál)
Bitva bastardů (S06E09)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
2014 The Fall (TV seriál)
Beauty Hath Strange Power (S02E03)
Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace