foto

Broadus Mattison

  • nar. Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Rolničky, kam se podíváš 2
Santa Hunters (TV film)
2013 Město nemrtvých
2012 Pes jménem Duke (TV film)

TV seriály

2017 Riverdale (TV seriál)
Chapter Three: Body Double (S01E03)
2014 Rush (TV seriál)
Batesův motel (TV seriál)
Mrtvá, ale ne zapomenutá (S02E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Blade Runners (S09E16)
2013 Package Deal (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
Osamělý střelec (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Poradce (S04E18)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace