foto

David Oberkogler

  • nar. 1974
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Půda pod nohama
Steirerwut (TV film)
Tatort - Baum fällt (TV film)
2018 Der Ausflug
Zač nás trestáš?
2017 CopStories: Stille Nacht (TV film)
2016 Dinky Sinky
Skryté rezervy
Studentenfutter
To nás teda dostalo
2012 Annamaria
Reigen (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
2011 Dýchat
Michael
Restrisiko (TV film)
2009 Schottentor
2006 Klimt
Korunní princ (TV film)
2005 Augenleuchten
2004 Tag ohne Ende
2000 Přijď, sladká smrti

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Grenzland (E12)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Na hraně zákona (E10)
2013 CopStories (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2011 Schlawiner (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Gemischtes Doppel - Beinahe wahre Geschichten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky