foto

Murvyn Vye

  • nar. 15.7.1913
    Quincy, Massachusetts, USA
  • zem. 17.8.1976 (63 let)
    Pompano Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Andy
1961 King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
The George Raft Story
1960 Boy and the Pirates, The
Simon Lash: The Black Book (TV film)
1959 Al Capone
1958 Girl in the Woods
In Love and War
Rally 'Round the Flag, Boys!
1957 Short Cut to Hell
This Could Be the Night
Voodoo Island
1956 Best Things in Life Are Free, The
1955 Escape to Burma
Pearl of the South Pacific
1954 Black Horse Canyon
Green Fire
Řeka do nenávratna
1953 Místo určení: Gobi
Zátah na Jižní ulici
1952 Assignment: Paris
Road to Bali
1951 Hlídač č. 47
1949 A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
1948 Whispering Smith
1947 Zlaté náušnice

TV seriály

1967 Gentle Ben (TV seriál)
1964 Mr. Broadway (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Oh, Those Bells (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 The Americans (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Pursuit (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
This Is Alice (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Passport to Danger (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Short Short Dramas (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
The Billy Rose Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1996 Bob Hope: Hollywood's Brightest Star - a.z.
1995 Martin Scorsese v roli průvodce americkým filmem (TV film) - a.z.
1982 Hollywood: The Gift of Laughter (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace