foto

Anja Nejarri

  • nar. 12.4.1975 (45 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weil du mir gehörst (TV film)
2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
Rosamunde Pilcher: Hledá se chůva (TV film)
2016 Tatort – Zahltag (TV film)
2014 Inga Lindström: Sen o Siljanském jezeře (TV film)
Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2012 Tierisch verknallt (TV film)
2011 Der Duft von Holunder (TV film)
Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Nezapomeň na mě (TV film)
Podfukáři (TV film)
2009 Die Trickser (TV film)
Hoffnung für Kummerow (TV film)
2007 Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2004 Mann zum Vernaschen, Ein (TV film)
2003 Líbání zakázáno (TV film)
2000 Rote Glut (TV film)
Sevda heißt Liebe
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)

TV seriály

2021 Unbroken (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2020 In aller Freundschaft (TV seriál)
Unter Vätern (S23E04)
Schützenbrüder (S23E03)
Hier und jetzt (S23E02)
další epizody (4)
2019 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auf Distanz (S05E24)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Weihnachtsmänner lügen nicht (S22E42)
Was sich neckt, ... (S22E41)
In anderen Welten (S22E40)
další epizody (40)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Rettung (S04E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Fürchtet euch nicht! (S21E42)
Gefühlte Ewigkeit (S21E41)
Verpasste Gelegenheiten (S21E40)
další epizody (42)
2017 In aller Freundschaft (TV seriál)
Terra Incognita (S20E42)
Zu viel verlangt (S20E41)
Aus den Augen, aus dem Sinn? (S20E40)
další epizody (42)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Aus und vorbei (S02E13)
Glaub an dich (S02E11)
Katie Fforde (TV seriál)
Správná manželka (E23)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
Zufälle gibt es nicht (S19E41)
Liebende Mütter (S19E40)
další epizody (35)
2015 In aller Freundschaft (TV seriál)
Frieden auf Erden (S18E42)
Schwachpunkte (S18E41)
Tabula rasa (S18E40)
další epizody (22)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wer einmal lügt … (S14E38)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Krkavčí matka (S13E03)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Dritte Liebe (E33)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der richtige Mann (S08E14)
2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Neue Nachbarn (S03E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Extrém (S08E11)
1997 St. Angela (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky