foto

Rufus Beck

  • nar. 23.7.1957 (63 let)
    Worms, Porýní-Falc, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rosamunde Pilcher: Hledá se chůva (TV film)
2016 König Laurin
Loď snů: Cookovy ostrovy (TV film)
Zelená jako smaragd
2015 Blütenträume (TV film)
Fotbalová parta - legenda žije!
Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
2014 Modrá jako safír
Zwei allein (TV film)
2012 Geheimnis der Villa Sabrini, Das (TV film)
2011 Hvězdné tolary (TV film)
Když Santa spadl na Zem
2010 Hlas srdce (TV film)
2009 Utta Danella: Láska přes internet (TV film)
2008 Jasper
2007 Das Sichtbare und das Unsichtbare
Tatort - Fettkiller (TV film)
2006 Loupežník Hotzenplotz
2004 Bibi Blocksberg: Tajemství modrých sov
Germanikus
Louskáček a Myší král
2003 Die wilden Kerle - Alles ist gut, solange du wild bist!
Es wird etwas geschehen
Hamlet_X
2002 Malá čarodějka Bibi
Tatort - Alibi für Amelie (TV film)
2001 Brasileiro
Emil a detektivové
2000 Der Preis der Schönheit (TV film)
Frauen lügen besser (TV film)
Küss mich, Frosch (TV film)
1999 Gangster
Tiché zlo Vánoc (TV film)
Únosci a malá Jenny
1998 Dr. med. Mord (TV film)
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Místo činu: Brémy - Vypálené rány (TV film)
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Vorübergehend verstorben (TV film)
1997 Benny allein gegen alle (TV film)
Friedrich und der verzauberte Einbrecher
Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)
Rote Waschmaschine, Die
1996 Peanuts - Die Bank zahlt alles
Tödliches Vergehen, Ein (TV film)
Unmögliche Hochzeit, Eine (TV film)
Wer hat Angst vorm Weihnachtsmann?
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
Heimliche Zeugen (TV film)
Im Innern des Bernsteins (TV film)
Inzest - Ein Fall für Sina Teufel (TV film)
Mann, der Angst vor Frauen hatte, Der
Osudová záležitost (TV film)
Vánoční koncert (TV film)
1994 4% muž v akci
Tatort - Mord in der Akademie (TV film)
Tödliche Dienstreise (TV film)
1993 Alarm auf Station 2 (TV film)
Flut
Mr. Bluesman
1992 Kleine Haie
Místo činu - Falešná láska (TV film)

TV seriály

2018 Deutsch-Les-Landes (TV seriál)
Französische Verhältnisse (E10)
Der Aufstand (E09)
Familienangelegenheit (E08)
další epizody (5)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Příliš mnoho kuchařů (S04E05)
2011 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Sorgenkinder (S03E04)
2004 Inspektor Rolle (TV seriál)
Tod eines Models (S02E02)
Herz in Not (S02E01)
2002 Inspektor Rolle (TV seriál)
Staatsgeheimnis (S01E03)
Sex-Inserate (S01E02)
Top oder Flop (S01E01)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
1998 Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Singles (TV seriál)
1994 Tabaluga (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2016 Děti divočiny (TV film) - vyp.
2008 Surikaty
1996 Kyoto und die Zen-Kultur (TV film)
Schauplätze der Weltkulturen: Ägypten und das Niltal (TV film)
Teotihuacan
1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky