foto

Natalie Gibson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Killer in the Guest House (TV film)
2019 Mystery 101 (TV film)
2017 8 Minutes Ahead
2013 Restless Virgins (TV film)
Vánoční lov (TV film)
1998 Láska prokletá

TV seriály

2019 Stumptown (TV seriál)
Forget It Dex, It's Stumptown. (S01E01)
Charmed (TV seriál)
Manic Pixie Nightmare (S01E13)
2018 Flash (TV seriál)
O Come, All Ye Thankful (S05E07)
2017 Somewhere Between (TV seriál)
For One to Live (E01)
2016 Zoo (TV seriál)
Gorila (S02E11)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
Cena zlata (S01E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Soustřeď se a zeptej se znovu (S03E12)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Souboj Titanů (S04E17)
2010 Lidský terč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky