foto

Raphael Alejandro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milovník po přechodu
2015 Nerd Herd (TV film)
2014 Mrtvá srdce

TV seriály

2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Only You (S05E22)
Last Rites (S05E21)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
The Price (S05E02)
The Dark Swan (S05E01)
Goldovo srdce (S04E18)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Pád (S04E10)
Zmrzlinářka (S04E03)
další epizody (8)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úplně normální víla (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace