foto

Raphael Alejandro

  • nar. 22.8.2007 (11 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Raphael Alejandro je nejmladším ze tří sourozenců. Jeho sestra Dalila Bela a jeho bratr Bruce Salomon jsou také oba herci. Jeho nejoblíbenějším hrdinou je Spider-man a na druhém místě Iron Man.

Raphael svou hereckou kariéru začal již ve 4 letech. Mohli jsme ho vidět v seriálu Bylo, nebylo, Olymp - Zkáza Bohů nebo ve filmech jako Policajt ze školky 2 či Odznak cti.

Fary

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milovník po přechodu
2016 Policajt ze školky 2
2015 Nerd Herd (TV film)
Odznak cti
2014 Mrtvá srdce

TV seriály

2018 Bylo, nebylo (TV seriál) - a.z.
Leaving Storybrooke (S07E22) - a.z.
2016 Bylo, nebylo (TV seriál)
Jenom Ty (S05E22)
Poslední pomazání (S05E21)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Cena (S05E02)
Černá labuť (S05E01)
Goldovo srdce (S04E18)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
Pád (S04E10)
Zmrzlinářka (S04E03)
další epizody (8)
2013 Já a robot (TV seriál)
Kůže (E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Úplně normální víla (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace