foto

Dalila Bela

  • nar. 5.10.2001 (17 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Adventure Club
2016 Odd Squad: The Movie
2014 Mrtvá srdce
2013 Leap 4 Your Life
Osudová chvíle (TV film)
Souboj s Antikristem
That Burning Feeling
2012 Deník malého poseroutky 3
Grave Encounters 2
It's Christmas, Carol! (TV film)
Kouzelní kmotříčci a Vánoce (TV film)
Vánoční příběh 2
2011 Deník malého poseroutky 2
Červená Karkulka
2010 Agent bez jména
2009 Paní Zázračná (TV film)

TV seriály

2019 Beats in a Bagel Shop (TV seriál)
2018 Anne (TV seriál)
The Growing Good of the World (S02E10)
What We Have Been Makes Us What We Are (S02E09)
Struggling Against the Perception of Facts (S02E08)
další epizody (10)
2017 Anne (TV seriál)
Wherever You Are Is My Home (S01E07)
Remorse Is the Poison of Life (S01E06)
Tightly Knotted to a Similar String (S01E05)
další epizody (7)
2016 Ready Jet Go! (TV seriál)
2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlomené království (S05E04)
2014 The 100 (TV seriál)
Unity Day (S01E09)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Lidé zítřka (TV seriál)
Girl, Interrupted (E03)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Mr Young (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Tříštivý (S02E03)
Lovci duchů (TV seriál)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace