Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Děj mě nepřekvapil snad ani jednou, ale příjemným překvapením byl pro mě Eugenio Derbez, mexický komik s perfektním citem pro vtip, který zvládá polohu sebevědomého nablblého gigola stejně jako odcizeného bratra a strýčka a místy hraje podobně jako Pierre Richard. Ona vůbec celá ta komedie je příjemně francouzského střihu a dobře se na ni dívá, ač není ani trochu převratná. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Bohatá, s velkým srdcem, ale zase ne moc silným. Maximo v dětství pozoroval, jak se jeho otec dře, což se mu stalo osudným. Slíbil sám sobě, že on makat nebude, s čímž mu pomáhá bohatá panička. Ta poslední pouštěla prašule řadu let. Profesionální zlatokop ale nakonec dojede na mladší verzi. Ze zlaté klece zaťuká s prosíkem u mladší sestry, která se vydala naopak cestou cílevědomosti a pracovitosti. Coby vdova vychovává desetiletého syna a jelikož jsme v Americe, doputuje k nám mnoho životních pravd a objetí. Než totiž najde novou žílu, pochopitelně i leccos napraví u sebe. Režisér Ken Marino nezklamal. Svou milou komedii ozvláštnil tím, že vsadil na mexicko-americké obsazení vedené hercem Eugeniem Derbezem a pořád svůdnou Salmou Hayek. Jejich scény jsou dynamické a řádně temperamentní, přičemž nejednou začnou hádku ve španělštině. Co pár minut se dočkáme i příjemného vtipu, scénář není vůbec špatný, nápad tvůrci docela vymačkali. Nakonec si to všechno tak nějak sedne, rodinné peripetie jsou dojemné a celkově to má šťávu. Vedlejší role fajn. Tři až čtyři hvězdy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nenápadná komedie, ze které se vyklubala vtipná a milá podívaná. Už příběh o tom, jak nabalit bohatou dámu, aby se nemuselo hnout ani prstem byl známkou toho, že by se na to mohlo dobře koukat a také že ano. Všechno tu funguje jak má a já se opravdu bavil. Zase po delší době komedie, která stojí za to. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže co dodat? Dost vtipů bylo odhalenu už v traileru, ale nebojte budou i jiné. Je to úplně pohodová komedie a žádný jiný ambice než pobavit tento film nemá. Casting toho dílka se velmi povedl. Všemu samozřejmě kralují Hayeková a Derbez, ale i ostatní stojí za shlédnutí. Zejména bych vyzdvihl ještě Bellovou a Lowa. Ken Marino se režii věnuje čím dál víc a jde mu to. Dobrá komedie. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)
  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama