foto

Jordan Schartner

  • nar. 23.11.1977 (39 let)
    Abbotsford, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hektorova cesta aneb hledání štěstí
2008 Mayerthorpe (TV film)

TV seriály

2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Vědec (S02E08)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Morálka (S03E05)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Podstata strachu (TV seriál)
2004 Mai-HiME (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace