foto

Emanuel Fappas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monster Trucks
2011 Normal (TV film)

TV seriály

2020 When the Street Lights Go On (TV seriál)
Cicadas (E01)
2017 V zajetí kouzel (TV seriál)
Night of Crowns (S02E01)
Darebák (TV seriál)
Elk (S04E06)
2016 Věštci (TV seriál)
Death (S01E01)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #876: Everything Does Not Happen for a Reason (S02E12)
2015 Knězem na útěku (TV seriál)
Nepokradeš (S01E04)
Flash (TV seriál)
Rodina lotrů (S02E03)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Učeň (S04E04)
2013 King a Maxwellová (TV seriál)
2010 Running Wilde (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Jeden, možná dva způsoby, jak z toho ven (S05E09)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky