foto

Lucas Zolgar

  • nar. 10.11.1984 (35 let)
    Klagenfurt am Wörthersee, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otto Neururer - Hope through Darkness
2014 The Silent Mountain
2013 Eisland
Frei (TV film)
Stille (TV film)
2012 K2 La Montagna Degli Italiani (TV film)
2008 Der Architekt
Místo činu: Žula (TV film)
2003 Schwabenkinder (TV film)
2002 Andreas Hofer: Volný jako orel (TV film)

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky