foto

Oliver Törner

  • nar. 1956
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lassie se vrací
Liebe verjährt nicht (TV film)
2019 Tage des letzten Schnees (TV film)
2017 Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 Mein Sohn, der Klugscheißer (TV film)
2015 Famulus (studentský film)
Kleine Ziege, sturer Bock
2014 Auflösung
2013 Antons Fest (studentský film)
Místo činu: Hamburk - Ohnivý ďábel (TV film)
Woodcock (TV film)
2012 Eine Halbe Ewigkeit (TV film)
2011 Zeitfenster (studentský film)
2010 Eternalsoul.org
Luks Glück
2009 Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Abschiedslied (studentský film)
Kamioňák (TV film)
Princ ze sousedství (TV film)
2007 Der Blinde Fleck
Muž v kupce sena (TV film)
2005 Komm ins Paradies

TV seriály

2020 Die Küstenpiloten (TV seriál)
Sløborn (TV seriál)
2019 Veterinář vyšetřuje (TV seriál)
Frau Irmler (E08)
2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Momentaufnahme (S21E21)
Panzerherz (S21E19)
2014 Vraždy na severu (TV seriál)
Blutgrätsche (S03E09)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
Sesamstraße präsentiert: Das Geheimnis der Blumenfabrik (TV seriál)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Genug (S08E14)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Selbstjustiz (E07)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Doppelvierer (S01E05)
2003 Das Duo (TV seriál)
Stiller Tod (E04)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E23)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2010 Eichmanns Ende (TV film)

Host

TV pořady

2004 Deich TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky