foto

Geneviève Picot

  • nar. 1956
    Hobart, Tasmania, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ali se žení
2015 Force of Destiny
2010 The Last Bottle
2006 Neodolatelný
The Book of Revelation
2003 Max's Dreaming
1997 True Love and Chaos
1994 Bread & Roses
Muriel se vdává
1993 Making of Nothing, The (TV film)
1992 Příjemné mrazení (TV film)
1991 Důkaz
1988 Míle za čtyři (TV film)
1987 Petrovova aféra (TV film)
To Market to Market
1985 Long Way Home, The (TV film)
1984 Undercover
1983 Descant for Gossips, A (TV film)

TV seriály

2019 The Hunting (TV seriál)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2004 Geniální průšvihy (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Sbor tvrdých mužů (E05)
1994 Frontline (TV seriál)
1993 Law of the Land (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
1989 Acropolis Now (TV seriál)
G.P. (TV seriál)
Inside Running (TV seriál)
1985 Fast Lane, The (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1976 The Sullivans (TV seriál)

Dokumentární

2006 Abortion, Corruption and Cops: The Bertram Wainer Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace