foto

Louise Chevalier

  • nar. 21.4.1897
    Paříž, Francie
  • zem. 22.6.1989 (92 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Emportez-la avec vous (TV film)
Krev těch druhých
Prohnilí
1983 Edith a Marcel
1982 T'empęches tout le monde de dormir
1981 Jedni a druzí
1980 Alors heureux?
Doktor Teyran (TV film)
Mont-Oriol (TV film)
N'y a plus de héros au numéro que vous demandez, Il (TV film)
Sourde oreille, La (TV film)
1979 Cappotto di Astrakan, Il
Válka policajtů
Éclaircie, L' (TV film)
1978 Filmový román (TV film)
Jdi za mámou, táta pracuje
Ne pleure pas
Violette Nozière
1977 Dům těch druhých (TV film)
Gang
Oh Archibald (TV film)
Pourquoi pas!
Un oursin dans la poche
1976 L' Ombre des châteaux
Mezičas
1974 Bonne nouvelle, La
En Grandes pompes
Voyage d'Amélie, Le
1973 Buď zdráv, umělče!
1972 Le moine
Oeuf, L'
1971 La cavale
La maison sous les arbres
1970 Oslí kůže
Roztržka
1969 Bestie musí zemřít
L'astragale
1968 Nevěrná žena
1967 Senzační prázdniny
1966 Jak ukrást Venuši
Slečna učitelka
Écharpe, L´ (TV film)
1965 Up from the Beach
1964 Muž z Ria
Pas perdus, Les
Pán ze společnosti
Une ravissante idiote
1963 Magot de Josefa, Le
1961 Amant de cinq jours, L'
Les godelureaux
Vacances en enfer
Šprýmař
1960 Pantalaskas
1959 Nezralé mládí
Nikdo mne nemá rád
1956 Si Paris nous était conté
To je úsvit

TV seriály

1984 Péchés originaux (TV seriál)
1983 L'homme de la nuit (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)
1976 Comme du bon pain (TV seriál)
Mini-chroniques (TV seriál)
1975 Lesk a bída kurtizán (TV seriál)
1974 Härte 10 (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1973 Jeune Fabre, Le (TV seriál)
La ligne de démarcation (TV seriál)
1970 Mauregard (TV seriál)
Service des affaires classées, Le (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace