foto

Goran Bogdan

  • nar. 2.10.1980 (40 let)
    Široki Brijeg, Bosna a Hercegovina, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Concrete Plans
Korisnici
Otac
Tereza37
2019 Divan dan
Glas
2018 Igram, sem
Koja je ovo država!
Malo se sjecam tog dana
2017 Agape
All Inclusive
Mrtve ribe
2016 Goran
Transmania
Šťastné a veselé
2015 Bićemo prvaci sveta
Imena visnje
Nasa svakodnevna prica
2014 Broj 55
Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa
Taková jsou pravidla
2013 Knězovy děti
Majstori
2012 Goltzius a společnost Pelikán
Iris
Sonja i bik
2010 Neke druge priče
The Show Must Go On
2009 U zemlji cudesa
2008 Za sklem

TV seriály

2020 Bažina (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 1 (S08E01)
2019 Úspěch (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Jutro će promeniti sve (TV seriál)
2017 Senke nad Balkanom (TV seriál)
Strážce hradu (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Fargo (TV seriál)
Who Rules the Land of Denial? (S03E08)
The Law of Inevitability (S03E07)
The Lord of No Mercy (S03E06)
další epizody (6)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
The Last Panther (E06)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
další epizody (6)
2008 Mamutica (TV seriál)
Stipe u gostima (TV seriál)
2007 Operacija Kajman (TV seriál)
Ponos Ratkajevih (TV seriál)
Zauvijek susjedi (TV seriál)
2006 Obični ljudi (TV seriál)
Odmori se, zasluzio si (TV seriál)
2005 Bitange i princeze (TV seriál)
Luda kuca (TV seriál)
2004 Zabranjena ljubav (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky