foto

Douglas Johansson

  • nar. 31.1.1960 (60 let)
    Solna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miraklet i Viskan
Řezníkův valčík
2013 Eskil a Trinidad
2007 Arn
Zpěvačka Rosa
2006 Děti odvedle
2005 Borkmanns punkt
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko
1997 Tik Tak
1996 Jerusalem

TV seriály

2019 Restaurant (TV seriál)
Avgång (S03E04)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Wilted Leaves (E05)
Someone Will Pay (E04)
Past, Present and Future (E03)
další epizody (4)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve stínu moci (S06E01)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Wallander (TV seriál)
Sorgfågeln (S03E06)
Mordbrännaren (S03E05)
Saknaden (S03E04)
další epizody (6)
2012 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Niemand hat Schuld (E12)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
Indrivaren (S02E12)
Arvet (S02E11)
další epizody (4)
2009 Wallander (TV seriál)
Dödsängeln (S02E09)
Skytten (S02E08)
Läckan (S02E07)
další epizody (9)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Livet enligt Rosa (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mastermind (S01E06)
Afrikanen (S01E05)
Mörkret (S01E04)
další epizody (6)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky