foto

Atto Suttarp

  • nar. 25.7.1964 (55 let)
    Münster, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ich bin dann mal weg
2009 Čas zúčtování (TV film)
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
Innere Werte (TV film)
2004 Modrá metalíza
2003 Rosenstrasse
2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)

TV seriály

2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Zlý sen (S05E13)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky