foto

Stephanie Philipp

  • nar. 8.12.1968 (50 let)
    Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
Operace Noah (TV film)
1996 Fremde Heimat
Sexy Sadie
1995 Milostná rošáda (TV film)
1993 Spur führt ins Verderben, Die (TV film)
1992 Die Terroristen!
1991 Wer hat Angst vor Rot, Gelb, Blau?
1988 Boule, aneb jak se dostat do trezoru (TV film)
Experte, Der

TV seriály

1999 Zwei Männer am Herd (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
1997 Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1994 Alles Glück dieser Erde (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Havelkaiser, Der (TV seriál)
1993 Kein Rezept für die Liebe (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Magic (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace