foto

Martin Armknecht

  • nar. 21.2.1962 (56 let)
    Düsseldorf, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Ten pravý (TV film)
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2014 Tatort - Mord ist die beste Medizin (TV film)
2013 Ohne Gnade
2012 Marie Brand und die falsche Frau (TV film)
Mein verrücktes Jahr in Bangkok (TV film)
Znáš svého milence? (TV film)
2011 Das grosse Comeback (TV film)
Hindenburg (TV film)
Její poslední den (TV film)
2009 Unter Wasser (studentský film)
2008 Neubližujte mé dceři (TV film)
Záhadná vražda (TV film)
2007 Táta na útěku (TV film)
2006 Doppelspiel
Pik a Amadeus (TV film)
2005 Dítě nebo kariéra? (TV film)
2004 Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
2002 Flashback
2001 Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
2000 ...und das ist erst der Anfang
Der Schnapper: Ein Toter kehrt zurück (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Zeď mlčení (TV film)
Natascha (TV film)
1999 Late Show
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Schnapper, Der (TV film)
Slepá láska (TV film)
Stan Becker - Skuteční přátelé (TV film)
1998 Callboy (TV film)
Cukr pro bestii (TV film)
1997 Ballermann 6
Ein Mord für Quandt - Pech und Schwefel (TV film)
1996 Abbuzze! Der Badesalz Film
Brüder auf Leben und Tod (TV film)
Heimatgeschichten - Das wird schon werden (TV film)
1995 Nur der Sieg zählt (TV film)
Riziko smrti (TV film)
Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1994 4% muž v akci
Amoklauf
Polizeiruf 110 - Samstags, wenn Krieg ist (TV film)
1991 Závody lásky

TV seriály

2018 Falk (TV seriál)
2016 Phoenixsee (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kobro, je to na vás (S20E10)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Dům radosti (S04E07)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Spiknutí (S16E09)
A… akce (S15E11)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Falešná hra (S03E01)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
2002 Die Couch-Cowboys (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
V křížové palbě (S06E04)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
Sturmzeit (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pekelná jízda na dálnici A4 (S04E01)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Inseln unter dem Wind (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1990 Solange es gutgeht (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace