foto

Ludger Burmann

  • nar. 4.8.1952 (66 let)
    Werne, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Krauses Braut (TV film)
2010 Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2007 Prasátko Rudy
2002 Mutter auf der Palme (TV film)
Was nicht passt, wird passend gemacht
2000 Brennendes Schweigen (TV film)
Kalhoty v pozoru
1999 E-m@il an Gott (TV film)
Fussball ist unser Leben
Jimmy the Kid
Oi! Warning
1998 Der Schnapper: Blumen für den Mörder (TV film)
Lukas
Polizeiruf 110 - Das Wunder von Wustermark (TV film)
1997 Gegen den Strom (TV film)
Napoleon Fritz (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Sein letzter Fall (TV film)
Männer vom K3 - Kurz nach Mitternacht, Die (TV film)
1995 Prasátko Rudi
Verliebte Feinde (TV film)
1994 4% muž v akci
Polizeiruf 110 - Arme Schweine (TV film)
Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1993 Barschel - Mord in Genf?
Tatort - Bauernopfer (TV film)
1992 Mladí detektivové: Dračí oko
1988 Ein Treffen mit Rimbaud

TV seriály

2016 Phoenixsee (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2011 Ein Fall für die Anrheiner (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Noční služba (S01E04)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Solo für Sudmann (TV seriál)
1995 Die Sängerknaben (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Und tschüss! (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Hecht & Haie (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace