foto

Maxine Stuart

  • nar. 28.6.1918
    Deal, New Jersey, USA
  • zem. 6.6.2013 (94 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Hořké sladkosti
1994 Pension hrůzy (TV film)
1987 Like Father Like Son
1985 A Reason to Live (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Šerif z pouti (TV film)
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Revenge of the Gray Gang (TV film)
1980 Bláznivá cesta
Vojín Benjaminová
1979 Seeding of Sarah Burns, The (TV film)
1977 Legrace s Dickem a Jane
Podivná spravedlnost (TV film)
1975 One of Our Own (TV film)
Zajatec 2. avenue
1974 Stranger Who Looks Like Me, The (TV film)
Tell Me Where It Hurts (TV film)
The Suicide Club (TV film)
Underground Man, The (TV film)
1971 Goodbye, Raggedy Ann (TV film)
Making It
Travis Logan, D.A. (TV film)
1970 Vojna není kojná
1969 Vítězství
Ztracený muž
1964 Drahoušek
Kitten with a Whip
1962 Dny vína a růží
1959 Career
1946 Sorry, Wrong Number (TV film)

TV seriály

1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Nothing Sacred (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Love on the Rocks (S03E25)
Mother, May I? (S03E17)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
A Time to Kill (S03E07)
1995 Cybill (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
The Pursuit of Happiness (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Hodiny klavíru (S02E07)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Hooperman (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1983 The Rousters (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Associates, The (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Amy Prentiss (TV seriál)
New Land, The (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Love on a Rooftop (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Eye of the Beholder (S02E06)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Norby (TV seriál)
1953 Follow Your Heart (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace