foto

Kitty Speiser

  • nar. 14.1.1947 (73 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Edelweiss (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)
1989 Frau Berta Garlan (TV film)
1971 Das Konzert (TV film)
1970 Die vertagte Nacht (TV film)
1969 Das Lamm (TV film)
Schwester Bonaventura (TV film)

TV seriály

2007 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Schlachtfest (S02E03)
2006 Der Winzerkönig (TV seriál)
Glück im Unglück (S01E12)
1985 Wiener Klatsch (TV seriál)
1978 Spannende Geschichten (TV seriál)

Divadelní záznam

1976 Das Märchen (divadelní záznam)
1970 Herr im Haus bin ich (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky