foto

Niklas Pries

  • nar. 1987
    Henstedt-Ulzburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2003 Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
1997 Pobřežní stráž (TV film)
1996 Zwei Leben hat die Liebe (TV film)

TV seriály

1998 Die Kinder vom Alstertal (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Galerie (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky