foto

Nikol Voigtländer

  • nar. 15.12.1940 (78 let)
    Mnichov, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Vier Drillinge sind einer zu viel (TV film)
2013 Alles Chefsache! (TV film)
2012 Johanna a dobrodruh: Jeřábí legenda (TV film)
Johanna a dobrodruh: Nebe nad Afrikou (TV film)
Osud jménem Tsunami (TV film)
2011 Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
Láska, děti a touha v srdci (TV film)
Pod křídly lásky (TV film)
2010 Gräfliches Roulette (TV film)
Rosamunde Pilcher: Když srdce pláče (TV film)
2007 Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
Svědectví vraždy: Mrtvý v prádelně (TV film)
Svědectví vraždy: Na zdraví! (TV film)
Svědectví vraždy: Otázka cti (TV film)
2006 Kouzelné léto (TV film)
Okamžik rozhodnutí (TV film)
Svědectví vraždy: Mlčeti zlato (TV film)
Svědectví vraždy: Neobvyklý podezřelý (TV film)
Svědectví vraždy: Nový život (TV film)
Svědectví vraždy: Ztracená láska (TV film)
2004 Mörderische Elite (TV film)
2003 Mensch Mutter
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
2002 Doppelter Einsatz - Todesangst (TV film)
Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
2001 Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Rodinné peklo (TV film)
2000 Der Tote Taucher im Wald
Die Gefesselten (TV film)
Tatort - Direkt ins Herz (TV film)
1999 Gerade Weg, Der (TV film)
Jezero smrti (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
Sieben Tage bis zum Glück (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
1984 Gnadenlos (TV film)
1982 Warten bis Lili kommt (TV film)
1978 Elfriede (TV film)
1971 Peer Gynt (TV film)
1969 Alles hat seine Grenze (TV film)
Die Kleinbürgerhochzeit (TV film)

TV seriály

2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
Zur Sache, Lena! (TV seriál)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2002 Eva - ganz mein Fall (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Cirkusový vzduch (S08E04)
2000 Utta Danella (TV seriál)
Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace