foto

Christoph Müller

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Coming In
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
2013 Ranhojič
2010 Goethe!
1999 Late Show
1997 Skorpion, Der (TV film)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace