foto

Christoph Müller

  • nar. 1964
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Coming In
Polizeiruf 110 - Smoke on the Water (TV film)
2013 Ranhojič
2010 Goethe!
1999 Late Show
1997 Skorpion, Der (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace